Goossens Lekkere Asperges 
 

ONS BEDRIJF

Wij zijn Henk en Margarita Goossens. Al 20 jaar lang zijn wij bezig met het telen en het leveren van onze asperges. Dit is echt onze passie. “De asperges worden met liefde geteeld”. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en garanderen onze klanten dit ook altijd.
Wij vinden onze klanten erg belangrijk. Daarom staat de klanttevredenheid ook erg hoog bij ons. We staan altijd klaar voor onze klanten en doen er alles aan om onze ze tevreden te maken. We willen graag dat iedereen kan genieten van onze asperges en daarom rijden we met onze bus naar diverse plaatsen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te genieten van echte lekkere asperges. 

Al vroeg in het jaar beginnen we altijd met de voorbereidingen voor het komende seizoen. We zorgen ervoor dat de asperges altijd van hoge kwaliteit zijn.

Wij hebben ook een Facebook-pagina, hier vind je allerlei informatie over bijvoorbeeld de openingstijden en de locaties waar wij staan met de bus. Op Facebook houden wij ook regelmatig acties. Ben je benieuwd naar deze acties, neem dan een kijkje op onze pagina. Wij waarderen actieve mensen op onze pagina zeer en wij bedanken deze mensen door hen te verassen met leuke cadeaus.